Next Move

Azul

Vanaf 8 jaar
2 - 4 spelers
30 - 45 minuten

Normale prijs: € 39,99

€ 35,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

Winnaar Nederlandse Spellenprijs (familie) van 2018!

Wellicht ook interessant:
Productbeschrijving

Azul is een wonderschoon, abstract tegellegspel van Michael Kiesling en Plan B Games. Het doel is om bontgekleurde Portugese tegeltjes op bepaalde plekken in een 5×5 raster op je persoonlijke spelersbordje te krijgen.

Afgezien dat het een mooi spel is zit het ook erg vernuftig in elkaar. De regels zijn enorm eenvoudig, maar, zoals een goed abstract spel betaamd, er zit toch heel wat diepte in dit simpele ontwerp.

Inhoud, 4 dubbelzijdige spelborden, voorraad zak, 5 x 15 verschillende keramische tegeltjes, 7 ronde fabriekstegels, 4 scorepionnen en uiteraard de spelregels (in het Nederlands).

Kijk hieronder voor de online speluitleg:

Review 1. Azul heeft genoeg diepte om iedere spellenliefhebber te kunnen vermaken, maar daarnaast zijn de regels simpel genoeg om ook als familiespel in de smaak te vallen. Het is een van mijn favoriete spellen uit 2017 en daarom krijgt het gewoon vier van de vijf sterren!

Review 2. Een aanrader voor liefhebbers van abstracte spellen. De regels van het spel en de gevolgen van de keuzes die je maakt, zijn eenvoudig genoeg dat ook gelegenheidsspelers er plezier aan beleven. Verder is het spel uitstekend als spelletje tussendoor en ik kan me voorstellen, dat je na een spel er graag nog eentje spelen wil.

Productspecificaties
Merk Next Move
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers
Speelduur 30 - 45 minuten
Artikelnummer 5413407050038
Spelsoort Bordspellen, Gezelschapsspellen, Strategiespellen