999 Games

De Magische Markt van Cameloot

Vanaf 8 jaar
3 - 6 spelers
+/- 20 minuten

Normale prijs: € 14,99

€ 14,24


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

De Magische Markt van Cameloot: wordt de rijkste handelaar van de stad door het verzamelen en verkopen van magische voorwerpen. Een spannend kaartspel voor jong en oud!

Wellicht ook interessant:
Productbeschrijving

In de stad Cameloot zijn er twee taveernes waarin kooplieden hun rijkdom vergaren. Er wordt flink gehandeld in De Zwarte Kat en De Roepende Uil, de twee taveernes waarin kooplieden (de spelers) magische voorwerpen compleet maken en deze verkopen. De opbrengst wordt verdeelt met de kooplieden in dezelfde taveerne. Spelers werken samen in teams en kunnen overlopen naar de andere taveerne wanneer zij verwachten daar meer geld te verdienen. Elk potje is anders doordat er strategische keuzes gemaakt worden. Zo kunnen magische voorwerpen niet alleen verkocht, maar ook ingezet worden om een situatie te veranderen. Uiteindelijk wint de speler die het meeste geld heeft verdiend. De eenvoudige spelregels zorgen ervoor dat ook kinderen kunnen meespelen.

De Magische Markt van Cameloot is het perfecte spel voor een gezellige avond met vrienden en/of familie. Wordt jij de rijkste persoon van Cameloot?

Productspecificaties
Merk 999 Games
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 3 - 6 spelers
Speelduur +/- 20 minuten
Artikelnummer 8720289470463
Spelsoort Gezelschapsspellen, Kaartspellen, Strategiespellen