999 Games

De Taveernen van de Oude Stad

Vanaf 12 jaar
2 - 4 spelers
+/- 60 minuten

Normale prijs: € 44,99

€ 42,74


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

In het gezellige spel De Taveernen van de Oude Stad ga je de strijd aan om de beste herberg van de oude stad te worden! 999 Games heeft de laatste tijd veel fantastische spellen uitgebracht, ook dit spel is geen uitzondering.

Productbeschrijving

In dit gezellige deckbuildingspel concurreer je met andere herbergen om nieuwe klanten aan te trekken. Maak van jouw herberg de allerbeste van de oude stad door slim te investeren en voor klanten bier te tappen en deze uit te schenken. Niet alleen dronkenlappen zullen jouw herberg bezoeken, maar ook edelmannen die invloed hebben op de populariteit van jouw herberg. Als waard zal je slim moeten investeren in meubels, werknemers moeten aannemen en bierbrouwerijen moeten zoeken voor de toelevering van drank.

Elke speelronde worden door de herbergiers (de spelers) dobbelstenen gekozen en geworpen, en doorgegeven aan hun buurman. De dobbelstenen bepalen welke bieren er getapt worden, waarna de speler besluit aan welke gasten het bier uitgeschonken wordt. Na acht uitdagende speelronden wint de speler met de meeste punten! Nog niet uitgespeeld? De Taveernen van de Oude Stad bevat nog vier modules die meer uitdaging bieden!

Productspecificaties
Merk 999 Games
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers
Speelduur +/- 60 minuten
Artikelnummer 8719214427368
Spelsoort Bordspellen, Dobbelspellen, Gezelschapsspellen, Strategiespellen