999 Games

Dominion Combi-doos: De Alchemisten en Overvloed

Vanaf 12 jaar
2 - 4 spelers
+/- 30 minuten

Normale prijs: € 42,99

€ 40,48


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!

In het kort

Een geweldige Dominion combi-doos met daarin twee populaire uitbreidingen: De Alchemisten en Overvloed. Met in totaal 300 kaarten zorgt deze set voor veel variatie op het originele Dominion spel. Om met deze combi-doos aan de slag te kunnen, dien je in bezit te zijn van het originele spel (ook verkrijgbaar in deze winkel).

Wellicht ook interessant:
Productbeschrijving

Dominion Overvloed

Herfst. Het leek alsof de zomer nooit zou eindigen, maar de waarzegster had gelijk. het is afgelopen. Herfst, de tijd van oogst,. De laatste jaren heeft de landbouw zich enorm ontwikkeld. Herfst, een tijd om te feesten. De boeren hebben een week lang op het land geploeterd, maar vanavond starten de festiviteiten, te beginnen met een gigantisch banket van geroosterd hooi. Daarna volgt de jaarlijkse neus-afpak-wedstrijd. Ook zijn er twee narren, één die altijd liegt en één die altijd de waarheid vertelt. Beide zijn hilarisch. Dit feest heeft echt voor elk wat wils. De uitbreiding Overvloed bevat 13 nieuwe koninkrijkkaarten en 5 speciale prijskaarten.

Dominion De Alchemisten

Er gebeuren vreemde dingen in de geheime, ondergrondse laboratoria van het koninkrijk... 's konings alchemisten zijn hard op zoek naar een manier om hun vorst de machtigste man op aarde te maken! De vreemdste materialen dienen als grondstoffen voor hun wilde experimenten. De zoektocht naar nieuwe wapens en matchtige browsels heeft een vlucht genomen. En... het ultieme doel is om een oude wens in vervulling te laten gaan: het geheim te ontrafelen hoe men zelf goud kan maken! De Alchemisten uitbreiding bevat 12 nieuwe actiekaarten en een nieuw soort geldkaart, waardoor oneindig nieuwe combinaties mogelijk zijn.

De uitbreidingen uit deze set zijn alleen in combinatie met het basisspel Dominion te gebruiken. Als standalone zijn de kaarten niet bruikbaar!

Inhoud:

  • 300 kaarten
  • 1 kunststof inlay
  • 1 sorteerstrook
  • Voor elke uitbreiding een spelregelboekje.
Productspecificaties
Merk 999 Games
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers
Speelduur +/- 30 minuten
Artikelnummer 8719214427061
Spelsoort Bordspellen, Gezelschapsspellen, Kaartspellen, Strategiespellen