999 Games

Het Magische Labyrint

Vanaf 6 jaar
2 - 4 spelers
+/- 20 min

Normale prijs: € 29,99

€ 28,45


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

Het Magische Labyrint, ook wel 'Memory in een ingenieus jasje'! Stap voor stap ontdek je waar de muren van het labyrint zich bevinden. Tenminste als je onthoudt waar je reeds tegenaan gebotst bent. Kan jij als eerste de vijf verschillende fiches verzamelen?

Productbeschrijving

Het spel: Leg het labyrint in de doos en maak met de muren een doolhof. Zorg er wel voor dat alle vakjes vanuit elke hoek bereikbaar blijven. Leg het vloerplan op het labyrint en draai een paar keer met de doos. Hang de metalen kogel tegen de onderkant van het vloerplan zodat de magneet van de leerling de kogel vasthoudt.

Elke speler zet een tovenaarsleerling op een hoekveld Op het spelbord ligt telkens één fiche. De speler die deze fiche het snelst met zijn leerling bereikt, mag het fiche van het spelbord nemen en houden. Daarna wordt er een nieuwe fiche op het spelbord gelegd. Natuurlijk moet je de ondergrondse muren van het labyrint ontwijken.

Wie aan de beurt is, gooit de dobbelsteen. Daarna mag je jouw leerling evenveel vakjes horizontaal of verticaal verplaatsen als het aantal ogen aangeeft. Als je tijdens die verplaatsing tegen een muur botst, zal je kogeltje vallen. Je beurt zit er meteen op en je begint opnieuw in jouw starthoek.

In de speldoos: 24 houten muren, 24 fiches met magische symbolen, 1 buidel, 1 dobbelsteen, 4 metalen kogels, 4 tovenaarsleerlingen, een spelbord bestaande uit een ondergronds labyrint en een vloerplan. De spelregels zijn in het Nederlands.

Productspecificaties
Merk 999 Games
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers
Speelduur +/- 20 min
Artikelnummer 8717249193883
Spelsoort Bordspellen, Gezelschapsspellen, Strategiespellen