White Goblin Games

Knaster

Vanaf 8 jaar
1 - 12 speler(s)
+/- 15 minuten

Normale prijs: € 11,95

€ 11,35


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

Knaster: Getallen slim positioneren en omcirkelen om zo combinaties te maken en zoveel mogelijk punten te scoren. Dit gezellige dobbelspel wordt beurteloos gespeeld, iedereen schrijft tegelijkertijd op het scoreblad.

Wellicht ook interessant:
Productbeschrijving

Gezelligheid en plezier staan centraal in het dobbelspel Knaster. Net als Knister wordt ook nu door een speler de dobbelstenen geworpen. Vervolgens schrijft iedereen tegelijkertijd het geworpen getal op het scoreblad. De uitdaging zit in het slim positioneren en omcirkelen van getallen om zo combinaties te maken die punten opleveren. Aan het einde van het spel heeft de speler met de meeste punten gewonnen.

Knaster verschilt van Knister doordat er getallen omcirkeld moeten worden. Dit resulteert in een grotere uitdaging en is een vooruitziende blik vereist om zoveel mogelijk punten te verzamelen en het spel te winnen.

Kortom, een uitdagend maar ook gezellig dobbelspel dat door grotere groepen gespeeld kan worden. Extra scorebloks zijn apart verkrijgbaar voor wanneer jouw Knaster verslaving uit de hand loopt!

Productspecificaties
Merk White Goblin Games
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 1 - 12 speler(s)
Speelduur +/- 15 minuten
Artikelnummer 8718026303297
Spelsoort Dobbelspellen, Gezelschapsspellen