ThinkFun

Laser Chess

Vanaf 8 jaar
2 spelers
20 - 30 minuten

Normale prijs: € 49,95

€ 47,45

In het kort

Laser Chess is Khet in een nieuw jasje. Nu ook direct leverbaar in Nederland.

Op de beurs in Nurnberg het spel gespeeld. Het spel heeft dezelfde regels als Khet, alleen in een heel nieuw (beter) jasje gestoken.

Wellicht ook interessant:
Productbeschrijving

Laser Chess is een fantastisch Laser-schaakspel in een nieuw jasje en nog beter te spelen. Laser Chess heeft dezelfde spelregels als khet 2.0.

De bedoeling van Laser Chess is om met je eigen laserstraal de koning van je tegenstander te raken. Door het verplaatsen of verdraaien van de spiegeltjes kan je de laserstraal veranderen. Om de beurt speel je met één van de speelstukken met of zonder spiegel. Je beschikt over vier verschillende speelstukken: enkele spiegel, dubbele spiegel, blokker en natuurlijk de koning 

Als je aan de beurt bent mag je een speelstuk één stap verzetten of draaien. Elke beurt wordt afgerond door je eigen laser af te vuren. De spiegels bepalen het pad van de laserstraal. Wordt een speelstuk geraakt (niet op een spiegeltje) door de laserstraal, dan verdwijnt het direct van het speelveld.

Het uiteindelijke doel van Laser Chess is om de koning van je tegenstander te raken, maar pas op dat jouw koning niet geraakt wordt, want dan ben je uitgespeeld.

Het originele spel Khet is bekroond door Mensa als beste spel en genomineerd voor Toy of the Year in de Verenigde Staten. Laser Chess wordt geleverd met batterijen. Bekijk onderstaande filmpje voor de speluitleg (helaas in het engels).

Voor Nederlandse spelregels, klik dan hier.

Productspecificaties
Merk ThinkFun
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 20 - 30 minuten
Artikelnummer 19275010348
Spelsoort Breinbrekers, Bordspellen, Gezelschapsspellen, Strategiespellen