Eureka! Ah!Ha Games

Mondrian Blocks

Vanaf 8 jaar
1 speler
Oplopend

Normale prijs: € 19,99

€ 18,99

* Verplichte velden


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

Mondrian Blocks is een breinbreker van Ah!Ha Games bestaande uit 4 verschillende edities met elk 88 unieke uitdagingen. Kunst en wetenschap komen samen bij het voltooien van de opdrachten, de speelstukken worden namelijk gecombineerd tot een prachtig Mondriaan kunstwerk!

Wellicht ook interessant:
Productbeschrijving

Het idee achter Mondrian Blocks is eenvoudig, het vinden van een oplossing allerminst! Elke opdracht begint met het plaatsen van de startstukken in overeenstemming met de illustratie uit de opdrachtkaart. Vervolgens wordt het spelbord gevuld met de overgebleven puzzelstukken, waarbij een beroep wordt gedaan op het ruimtelijk en logisch denkvermogen van de speler. Er komt flink wat denkwerk bij kijken om alle opdrachten te voltooien, ook voor doorgewinterde spelers. Elk spel bevat 88 verschillende opdrachten die oplopen in moeilijkheidsgraad, voor gegarandeerd lang puzzelplezier. In totaal zijn er 4 spellen met in totaal 352 verschillende uitdagingen! Perfect geschikt dus voor de lange winterdagen en wanneer je op zoek bent naar een pittige uitdaging.

De Mondrian Blocks kunnen ook met zijn tweeën worden gespeeld wanneer beide spelers hetzelfde spel bezitten. Spelers kunnen elkaar uitdagen door dezelfde opdracht zo snel mogelijk te voltooien.

Heb je de oplossing gevonden en het spelbord kunnen vullen? Dan heb jij met een stevige denksessie een prachtig Mondriaan kunstwerk gemaakt!

Productspecificaties
Merk Eureka! Ah!Ha Games
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 1 speler
Speelduur Oplopend, afhankelijk van de opdracht
Artikelnummer mondrian
Spelsoort Breinbrekers, Bordspellen