Azul

Azul is een wonderschoon, abstract tegellegspel van Michael Kiesling en Plan B Games. Het doel is om bontgekleurde Portugese tegeltjes op bepaalde plekken in een 5×5 raster op je persoonlijke spelersbordje te krijgen.


Afgezien dat het een mooi spel is (misschien zelf het mooiste spel dat afgelopen jaar is uitgebracht) zit het ook erg vernuftig in elkaar. De regels zijn enorm eenvoudig, maar, zoals een goed abstract spel betaamd, er zit toch heel wat diepte in dit simpele ontwerp.


Review 1. Azul heeft genoeg diepte om iedere spellenliefhebber te kunnen vermaken, maar daarnaast zijn de regels simpel genoeg om ook als familiespel in de smaak te vallen. Het is een van mijn favoriete spellen uit 2017 en daarom krijgt het gewoon vier van de vijf sterren! 


Review 2. Een aanrader voor liefhebbers van abstracte spellen. De regels van het spel en de gevolgen van de keuzes die je maakt, zijn eenvoudig genoeg dat ook gelegenheidsspelers er plezier aan beleven. Verder is het spel uitstekend als spelletje tussendoor en ik kan me voorstellen, dat je na een spel er graag nog eentje spelen wil.

Op Voorraad

€ 36,95
Meer informatie
Details

Inhoud, 4 dubbelzijdige spelborden, voorraad zak, 5 x 15 verschillende keramische tegeltjes, 7 ronde fabriekstegels, 4 scorepionnen en uiteraard de spelregels (in het Nederlands).

Kijk hieronder voor de online speluitleg:

Extra informatie
Extra informatie
Leeftijd vanaf 8 jaar
Manufacturer Bergsala Enigma
Aantal spelers 2-4 Spelers
Speelduur 45 minuuten
Verzending

Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd! Kijk voor een overzicht op de pagina levertijden.

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

* Bestellingen tussen de € 35,- en € 75,- wordt € 2,95 in rekening gebracht.

* Bestellingen onder de € 35,- wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar het buitenland, kijk dan op de pagina Interanationale informatie

Retour

Gelukkig komt het maar heel weinig voor, maar het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht wat niet aan de verwachtingen voldoet, of dat de jarige het cadeau al heeft.

Geen probleem. Als u binnen 14 dagen na levering de artikelen retourneerd zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening. Voor de volledige retour instructies kijk dan op de pagina bestelling retourneren

Denkspellen.nl
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Kingdomino Kingdomino
€ 21,95
Queendomino Queendomino
€ 34,95
Patchwork Patchwork
€ 16,95
Cottage Garden Cottage Garden

Normale prijs: € 34,95

€ 32,50