Vorige Back (Nieuwste denkspellen) Volgende

Keltis

Een oude Keltische wijsheid zegt, dat ieder mens zijn levenswandel in het negatieve begint en zich langzaam een weg baant naar het positieve, dat uiteindelijk zal overheersen.

De spelers verplaatsen hun speelstukken over gekleurde levenspaden door getallenkaarten van die kleur te spelen. Hoe verder je komt op een pad, hoe meer punten je uiteindelijk verdient. Elke keer moet je beslissen of je een rij met kaarten uitbreidt, een nieuwe rij begint of een kaart aflegt. Echter kaarten die jij aflegt, kunnen je medespelers gebruiken.

Zodra een speelfiguur een einddoel bereikt, is het spel direct afgelopen. Daarom moeten de spelers steeds goed afwegen of het (nog) zinvol is om een extra speelstuk in te zetten, want als je daarmee niet ver genoeg komt, verlies je punten!

De regels zijn heel eenvoudig, waardoor je snel kunt beginnen. De keuzes zijn lastig, dus blijft het spannend tot het einde.De uitbreiding geeft meer keuzes voor de weg die je gaat bewandelen. Een compleet nieuwe uitdaging!

Keltis bevat: 1 dubbelzijdig spelbord, 110 speelkaarten, 20 speelfiguren, 4 scorestenen, 4 klavers, 25 wegenkaarten, 47 wegentegels en twee keer de spelregels.

Extra informatie Keltis

Leeftijd Vanaf 10 jaar
Manufacturer White Goblin Games
Aantal spelers 2-4 Spelers
Speelduur 30 minuten

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Keltis fun & Go

Keltis fun & Go

€ 11,95
Cottage Garden

Cottage Garden

Normaal: € 34,95

Nu: € 32,50

Machi Koro

Machi Koro

€ 16,95
Patchwork

Patchwork

€ 16,95