Advies en Help:

Help en Advies

Tegenwoordig woorden veel zaken via het internet afgehandeld. Maar wat als je nu met een vraag zit waar je geen antwoord op vindt?

Gewoon bellen naar de klantenservice; van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar op +31(0)227 60 24 06 (mailen mag ook).

90% van de spellen uit ons assortiment hebben we zelf gespeeld en door bijna 12,5 jaar ervaring hebben wij meestal direct een antwoord op uw vraag. Hebben wij geen direct antwoord, dan gaan wij zelf op onderzoek.

Missende onderdelen

Regelmatig krijgen wij de vraag over vermiste onderdelen van spellen. Van veel spellen hebben wij zelf reserve onderdelen en als wij die niet hebben, dan brengen wij u in contact met de fabrikant van het spel. Zij kunnen u dan vaak verder helpen.

Voor Smart Games spellen verwijzen wij u graag door naar de fabrikant, helaas kunnen wij daar als bedrijf geen losse onderdelen inkopen. Het makkelijkste is dan dat u via de Smart Games website zelf een aanvraag indient, waarna u tegen een kleine vergoeding het gewenste onderdeel thuis ontvangt. Dit kan via deze webpagina: Klik hier.

Als u voor ons een tip heeft, dan horen wij die graag!