Klantenservice

Klantenservice

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel! Bestellingen via de website zijn nogal onpersoonlijk, maar wij proberen er altijd een persoonlijk tintje aan te geven en bij twijfel of uw bestelling wel correct is, nemen wij altijd contact met u op.

Toch ontkomen we er niet aan om het juridisch ook goed geregeld te hebben.

De algemene voorwaarden: Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Klik hier voor de complete tekst van onze algemene voorwaarden.

Privacy statement: Uw persoonlijke gegevens worden alleen door ons gebruikt om uw bestelling te verzenden en u nadien te informeren over nieuws door middel van een digitale nieuwsbrief. Wilt u deze niet ontvangen, dan kunt u zich hiervoor altijd weer afmelden.

Bestelling retourneren: U heeft altijd het recht om binnen 14 dagen uw bestelling terug te sturen. Klik hier voor de hiervoor geldende procedure. Wij willen overigens altijd graag meedenken over ruilen of wijzigen van uw bestelling. Bel of mail ons gerust!

Klachten: Uw order wordt uiterst zorgvuldig door ons afgewerkt. Er kan echter altijd iets mis gaan. Heeft u een klacht over een product of over de orderafhandeling? Meld het ons, we gaan er direct mee aan de slag om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. 

Ideeën of suggesties: Heeft u een leuk idee, een suggestie voor verbetering van onze dienstverlening of een nieuw product? Laat het ons weten en wij gaan er achteraan. Wij informeren u altijd wat de uitkomst is geworden.