Vanwege grote drukte vragen wij u rekening te houden met een eventuele langere levertijd.

Nisyros

Sunny Games, de coöperatieven spellen van Nederlandse bodem. Niet tegen elkaar, maar met elkaar!

De vulkaan van het Griekse eiland Nisyros wordt actief! Een aantal grote uitbarstingen zorgt ervoor dat het hele eiland onder de lava wordt bedolven. De inwoners moeten op tijd het eiland zien te verlaten door genoeg boten te bouwen. Ze kunnen de lavastroom tegenhouden door dammen te bouwen, maar nieuwe uitbarstingen kunnen de plannen in de war gooien!

Om boten te bouwen is hout nodig, voor het bouwen van dammen is steen nodig en er wordt graan verbouwd om de werkers te voeden. Deze drie grondstoffen zijn te vinden op de vulkaanhellingen. De bovenste gebieden leveren het meest op, maar zullen al snel bedekt raken met lava. De werkers moeten soms grote risico’s nemen om genoeg grondstoffen te kunnen verzamelen. Lukt het om alle inwoners te redden voordat het hele eiland onder de lava is bedolven?

NISYROS is een dynamisch strategiespel dat tot het eind toe spannend is vanwege de verrassende gebeurtenissen. Het is makkelijk te leren en kan in een paar stappen uitdagender gemaakt worden. Daardoor spreekt het spel zowel gelegenheidsspelers als veelspelers aan.

Vanaf 12 jaar 2 - 4 spelers 50 minuten

Normale prijs: € 29,95

€ 28,45

  • Gratis verzending vanaf € 50 *
  • Standaard 5% korting op alles
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • Gratis inpakservice
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Bestellen zonder account
Wellicht ook interessant:
Details

Inhoud: spelbord in 25 delen, 40 houten spelfiguren, 7 speciale dobbelstenen, 3 grondstoftabellen, 32 boten, 32 dammen, 25 gebeurteniskaarten, spelregels.

Extra informatie
Merk Sunny Games
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers
Speelduur 50 minuten
Artikelnummer 9789079629176
Categorieën Bordspellen, Coöperatieve spellen, Strategiespellen