999 Games

Pendulum

Vanaf 12 jaar
1 - 5 speler(s)
+/- 60 minuten

Normale prijs: € 59,99

€ 56,99


Bestel nu en profiteer van gratis verzending binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

Pendulum is een spannend bordspel waarin je streeft om de troon van het rijk Dünya te bemachtigen. Doordat de Tijdloze Koning is verdwenen, heerst er onrust en wanorde onder het volk en begint de strijd over de troonopvolging. Maak strategische keuzes, gebruik je tijd verstandig en wordt de nieuwe Tijdloze Koning!

Productbeschrijving

In het bordspel Pendulum ga jij de strijd aan om de nieuwe heerser van Dünya te worden! De Tijdloze Koning is spoorloos verdwenen en de grote klok op het plein van Montbrielle tot stilstand gekomen. Volgens oude legendes kan alleen een troonopvolger de klok weer laten lopen en een nieuw tijdperk van vrede en voorspoed inluiden.

Elke speler behoort tot een adellijke familie en beschikt over unieke vaardigheden. In realtime (dus zonder beurten) krijgen werkers opdrachten, worden domeinen uitgebreid en middelen verkregen om op de 4 overwinningssporen vooruit te gaan: macht, prestige, populariteit en legendarische prestaties. Er moet verstandig worden omgegaan met tijd, waarbij sneller niet altijd beter is. Slimme keuzes en investeringen zijn nodig om tot nieuwe Tijdloze Koning bekroond te worden.

Bekijk ook de video over Pendulum voor een uitgebreid overzicht en speluitleg.

Productspecificaties
Merk 999 Games
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Aantal spelers 1 - 5 speler(s)
Speelduur +/- 60 minuten
Artikelnummer 8719214429010
Spelsoort Bordspellen, Gezelschapsspellen, Strategiespellen