Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren.
White Goblin Games

Rudi Racer (Gele Reeks)

Vanaf 4 jaar
1 - 4 speler(s)
+/- 10 minuten

Normale prijs: € 11,95

€ 11,35


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

Speel samen als team (egel, hond en beer) tegen Rudi Racer. Lukt het jullie om hem te slim af te zijn en de race te winnen?

Productbeschrijving

Speel samen als team (egel, hond en beer) tegen Rudi Racer. Rudi is dan wel heel snel en kan de finish gemakkelijk als eerste bereiken, maar jouw team is slim. Als jullie twee egels gooien, dan krijgen jullie een voordeel om daarmee de race te beïnvloeden. Degene die het eerste de finish bereikt, wint de race: Rudi of het team. Degene die als eerste twee keer wint, wint het spel.

Maak een racebaan door de kaarten in een halve cirkel op tafel te leggen. Begin met de startkaart, daarna de 24 wegkaarten en tenslotte de finishkaart. Leg de teamleden (egel, hond en beer) en Rudi onder de startkaart. Leg de twee dobbelstenen naast de racebaan. Klaar voor de start? De jongste speler mag beginnen.

Rudi Racer is een coöperatief spel voor jonge kinderen. Je gooit met de dobbelstenen (met symbolen van dieren) en verplaatst die dieren naar voren. Ieder dier heeft een eigen snelheid, passend bij het “karakter”. Het spel heeft eenvoudige regels en een vlot spelverloop: ideaal voor een korte spanningsboog. Echt een leuk spel voor de jongste spelers!

Door het handige formaat van het doosje is het eenvoudig dit spel mee te nemen. Zo is het makkelijk mee te nemen op vakantie, tijdens een weekendje weg of een dagje weg.

Rudi Racer is onderdeel van de Gele Reeks: spelenderwijs leren voor kinderen.

Productspecificaties
Merk White Goblin Games
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Aantal spelers 1 - 4 speler(s)
Speelduur +/- 10 minuten
Artikelnummer 8718026303235
Spelsoort Coöperatieve spellen, Educatieve spellen, Kaartspellen