• Gratis levering in Nederland v.a. € 50,-*
  • Eenvoudig bestellen zonder account

Over ons

Oorsprong:

Denkspellen.nl bestaat al sinds 2004 en was de eerste webshop op het gebied van denkspellen. Op dat moment waren er nog weinig denkspellen zoals je die nu vindt. Thinkfun uit Amerika was één van de eerste fabrikanten die denkspellen ontwikkelde voor 1 persoon. De bekendste is Rush Hour, welke nu nog steeds in het assortiment zit!

Ontwikkeling:

Sinds 2007 zijn de ontwikkelingen van denkspellen in een stroomversnelling gekomen. Meerdere fabrikanten stortte zich op deze groeiende markt. Het bekendste merk, naast Thinkfun, op dit moment is SmartGames uit België. Naast het aanbod groeide ook het aantal aanbieders. Niet alleen via de traditionele winkels, maar veelal ook online. Momenteel zien we dat veel (zolder) webshops weer stoppen. De hoge investeringskosten en de snelle ontwikkelingen op het gebied van webshops blijkt voor hun geen haalbare kaart.

Waar staan we nu:

Met twee benen op de grond! De website is geheel gemoderniseerd en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. We hebben er bewust voor gekozen om geen flitsende website te bouwen, maar een rustige en duidelijke website. Dit past het beste bij onze doelgroep. We hebben een uitgebalanceerd assortiment opgebouwd met op de achtergrond betrouwbare leveranciers over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat wij spellen kunnen aanbieden die bij niemand anders in het assortiment zitten.

Waar willen we naar toe:

We willen ons nog verder specialiseren op het gebied van denkspellen. Meer variatie in de spellen en het verder opzetten van leuke professionele samenwerkingsverbanden. Daarnaast willen we ons verder onderscheiden van de grote spelers op de markt die enkel en alleen de producten aanbieden en verder niet weten waar ze over praten. Heeft u een vraag over een spel, heeft u een tip, dan horen wij dat graag.

We hopen dat u vindt wat u zoekt en dat wij u als klant mogen verwelkomen.

Team Denkspellen.nl