Penguins on Ice

De bedoeling van Penguins on Ice is om alle puzzelstukken zo te plaatsen, dat ze samen op het spelbord passen én de pinguins op de juiste plaats terecht komen.

Het bijzondere van Penguins on Ice is dat je de ieder puzzelstuk zelf kan veranderen door de ijsschotsen te verschuiven. Zo kan iedere puzzelstuk 3 of 4 verschillende vormen aannemen.

Op Voorraad

€ 21,95
Meer informatie
Details

In het starters-level van Penguins on Ice zijn de plaats en de vorm van elk puzzelstuk aangegeven, zodat je de verschillende mogelijkheden van de puzzelstukken kan leren kennen. Bij de moeilijker opdrachten van Penguins on Ice weet je enkel de plaats van sommige pinguins

In het begin lijkt Penguins on Ice complex, maar eigenlijk is hij makkelijker dan hij eruit ziet. Daarom is dit spel al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en vergelijkbaar met het spel Camouflage. Bekijk onderstaande filmpje voor speluitleg (helaas alleen in het engels)

Extra informatie
Extra informatie
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Manufacturer Smart Games
Aantal spelers 1 Speler
Speelduur Oplopend, afhankelijk van de opdracht
Verzending

Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd! Kijk voor een overzicht op de pagina levertijden.

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

* Bestellingen tussen de € 35,- en € 75,- wordt € 2,95 in rekening gebracht.

* Bestellingen onder de € 35,- wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar het buitenland, kijk dan op de pagina Interanationale informatie

Retour

Gelukkig komt het maar heel weinig voor, maar het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht wat niet aan de verwachtingen voldoet, of dat de jarige het cadeau al heeft.

Geen probleem. Als u binnen 14 dagen na levering de artikelen retourneerd zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening. Voor de volledige retour instructies kijk dan op de pagina bestelling retourneren

Denkspellen.nl
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: