The Happy Puzzle Company

The Genius Star

Vanaf 8 jaar
1 - 2 speler(s)
+/- 15 minuten

Normale prijs: € 22,99

€ 21,84


Tip: vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland!
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis inpakservice
  • Standaard 5% korting op alles
  • Bestellen zonder account
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk)
  • 14 dagen bedenktermijn

In het kort

Voor liefhebbers van The Genius Square is er een (nog) uitdagender spel ontwikkeld. In The Genius Star plaats jij de kleurrijke puzzelstukken op het raster om de stervorm te voltooien. Deze breinbreker is alleen of met zijn tweeën te spelen.

Wellicht ook interessant:
Productbeschrijving

Dankzij de 165.888 mogelijke combinaties beleef je gegarandeerd vele uren denkplezier met The Genius Star. Door de nieuwe toevoeging, de gouden ster, biedt het spel meer uitdaging dan andere spellen uit dezelfde serie. Ga jij de uitdaging aan?

Als speler begin jij het spel met een spelraster, een set puzzelstukken en 'blockers'. Vervolgens werp je tegelijkertijd de zeven dobbelstenen en plaats je op basis van de geworpen getallen de 'blockers' op het raster. Nu begint de uitdaging! Met de puzzelstukken probeer je vervolgens de ster (het raster) te voltooien, waarbij er meerdere oplossingen mogelijk zijn.

Tot dusver niets nieuws onder de zon, echter bevat dit spel een nieuw element: de gouden ster. Wanneer het jou lukt om ook de gouden ster in de oplossing te verwerken, telt je score dubbel! Dit is een fantastische uitdaging voor doorgewinterde spelers. Er is altijd één oplossing mogelijk.

The Genius Star speel je alleen of met zijn tweeën en is geschikt voor zowel jong als oud.

Productspecificaties
Merk The Happy Puzzle Company
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 1 - 2 speler(s)
Speelduur +/- 15 minuten
Artikelnummer 716053036186
Spelsoort Breinbrekers, Bordspellen, Puzzels